ASSETIO Management a.s. podpoří dětské oddělení FN Ostrava

ASSETIO Management a.s. podpoří dětské oddělení FN Ostrava

ASSETIO Management a.s. podpoří dětské oddělení FN Ostrava v rámci vánočního charitativního koncertu. Představí se zde umělci z operního světa.

Poslední adventní neděli (18.12.) bude ostravský evangelický Kristův kostel hostit neobvyklý koncert. Umělkyně operního světa se spojily s unikátními hudebními soubory a hudebníky, aby zprostředkovali nevšední předvánoční zážitek, který Ostrava ještě nezažila. Z výtěžku koncertu se nakoupí specializovaná nemocniční lůžka, které budou určena dvěma dětským oddělením Fakultní nemocnice Ostrava. Koncert podpořili darem také naši akcionáři a jednotliví spolupracovníci. Celá společnost se rozhodla výši daru dorovnat do hodnoty jednoho lůžka, díky čemuž tak bude postýlka, na které se budou zotavovat dětští pacienti, nést výhradní podpis ASSETIO Management a.s.

“Už několik předchozích let jsem poskytoval dary ve většině případů jednotlivcům v nějaké těžké situaci a potom oficiálním organizacím, například Lékařům bez hranic. Letos jsem se ale rozhodl, že bych rád udělal něco většího. Věděl jsem, že aby se něco uspořádalo, musím něco lidem „dát”. A vzhledem k tomu, že mě skutečně zaujala šikovnost mé partnerky a jejích kolegů na operních jevištích, tak jsem si řekl, že bych rád udělal koncert s nimi. A kdy jindy než o Vánocích,” uvedl Ondřej Pavlica, předseda představenstva a akcionář ASSETIO Management a.s.

Koncert láká širokou veřejnost na hudební repertoár. “Program bude promyšleným průřezem různých hudebních stylů v atypických interpretacích. To z mého pohledu může oslovit mnohem širší publikum, než tomu je na čistě operních prknech. Návštěvníci se mohou těšit na vánoční písničky a melodie ze známých filmů s vánoční tématikou a tvorbu světoznámých skladatelů jako jsou Andrew Lloyd Webber nebo Wolfgang Amadeus Mozart v podání operních umělců,” doplnil Ondřej Pavlica.

Koncert proběhne v neděli (18.12.) od 18:30 v Evangelickém Kristově kostele na Husově náměstí 2455 v Ostravě. Více o akci naleznete na webu www.ovanocni.cz.