Dětské oddělení FN Ostrava obdrželo 4 nová lůžka také za přispění ASSETIO Management a.s.

Dětské oddělení FN Ostrava obdrželo 4 nová lůžka také za přispění ASSETIO Management a.s.

Akcionáři z ASSETIO Management a.s. se na sklonku loňského roku rozhodli podpořit  dětské oddělení FN Ostrava prostřednictvím vánočního charitativního koncertu, který zaštiťoval nadační fond Bojovník. 

Koncert, v rámci něhož se představili umělci z operního světa, zaujal širokou veřejnost a Evangelický kostel na Husově náměstí a navštívilo jej několik set diváků. Celkový výtěžek ve výši 250.000,- Kč zajistil čtyři nová lůžka pro oddělení dětské traumatologie a oddělení dětského lékařství.  A právě v tomto týdnu došlo k jejímu slavnostnímu předání.

“Premiérový ročník se vydařil a díky výtěžku z koncertu jsme zakoupili čtyři zbrusu nová  lůžka pro pacienty dětské traumatologie z oddělení dětského lékařství ve Fakultní nemocnici Ostrava. Tato lůžka po několika týdnech dorazila z továrny a pacientům jsou nyní plně k dispozici,” uvedl spoluorganizátor akce Ondřej Pavlica, předseda představenstva a akcionář ASSETIO Management a.s. s tím, že ho velmi potěšila podpora široké veřejnosti.

“Moc děkujeme všem štědrým dárcům i lidem, kteří se na tom úžasném koncertu podíleli. Vážíme si toho a těšíme se na další příležitosti, při kterých budeme moci pomoci. Rozhodně to nebyla naše poslední akce." pokračoval Ondřej Pavlica. "Jsem rád, že jsme jako ASSETIO Management a.s. zvládli posbírat prostředky na celé lůžko a šli tak příkladem. Vážím si toho nejen proto, že jsme pomohli nemocným dětem lépe snášet nezbytný pobyt v nemocnici, ale také proto, že jen s dobrými lidmi může člověk vytvářet dobrý a stabilní byznys,” uzavřel Ondřej Pavlica