E-šanon a Asset Management

E-šanon a Asset Management

“E-ŠANON A ASSET MANAGEMENT POVAŽUJI ZA STRATEGICKÉ NÁSTROJE  LETOŠNÍHO ROKU PRO VŠECHNY KLIENTY”,

říká finanční konzultant a akcionář Martin Podolák z Assetio, kterého zastřešuje Chytrý Honza jako makléřská společnost. Komplexnímu finančnímu poradenství se věnuje 22 let. Jeho dlouhodobou snahou jsou spokojení klienti a rozvíjení spolupráce s obchodními partnery v jeho týmu. Proč považuje letošní rok za zlomový?

“Na českém trhu je málo makléřských společností naslouchajících svým poradcům z toho hlediska, jaké nástroje aktuálně potřebují pro svou práci. Chytrý Honza rozumí potřebám svých finančních konzultantů a naplňuje podstatu moderní firmy: společnost, která svým poradcům poskytuje podporu k tomu, aby mohli svou práci dělat efektivně,” řekl Martin Podolák ke spolupráci s Assetio.

“Rok 2023 považuji jako jeden zlomových právě díky aplikacím. Bude to game changer ve finančním poradenství. Od začátku roku se průběžně setkávám se svými klienty a pokládám jim otázky: Kde si evidujete kompletní majetek nebo hodnotné věci? Jak tuto evidenci aktuálně provádíte a jak často a na základě čeho ji aktualizujete? Z praxe totiž vím, že to jsou často v šuplíku naházené historické smlouvy v papírových deskách od jednotlivých společností, které si klient za desítky let nashromáždil. Pak klient ani pořádně neví, jestli je daná smlouva ještě platná či neplatná. To je hlavní problém. S využitím aplikací e-Šanon a Asset management jednoduše vidí, jak se daří celému jeho portfoliu majetku a vyjadřuje mu to kompletní a aktuální hodnotu. Nemusí nikde nic pracně sčítat. Na jedno kliknutí vidí vše. Tedy co vlastní a jakých typech nástrojů a produktů. Během tohoto roku chci oslovit všechny své klienty a zaktivovat jim e-Šanon s Asset managementem, abychom mohli společně začít aktivně analyzovat jejich finanční portfolio,“ doplňuje Martin Podolák.

Celý rozhovor si můžete přečíst na https://www.chytryhonza.cz/strategicke-nastroje-letosniho-roku