Seznámení s našimi akcionáři – Martin Strejcius

Seznámení s našimi akcionáři – Martin Strejcius

Kdy a jak jsi začal ve finančním oboru?

Někdy na podzim 2003 za mnou přišel kamarád, že si chce zkusit analýzu, ale jelikož po pár měsících skončil, tak jsem přešel pod jeho manažera, který se o mě finančně staral dalších 6 let jako finanční poradce. V zimně na servisní schůzce mi položil otázku, zda bych si dovedl představit s ním podnikat. Nebylo nic jednoduššího než to zkusit…
Tak jsem to zkusil.

Proč Assetio?

Ptáte se, proč pracovat s partou lidí, kteří sdílí stejné hodnoty? Protože si nedovedu představit dělat na pokyn to, co chtějí ostatní. Proto si v Assetio mohu vytvářet cíle, které chci já a dostávám podporu kolegů, které mám kolem sebe. Jsme svobodná skupina s vlastními technologiemi, které fungují a ze slibů se stávají skutečnosti, které mohou vidět i naši klienti.

Co tě baví?

Konečně mohu zábavu míchat s prací a práci se zábavou. Spolu s podporou z nejvyšších míst. Jinak moje záliby jsou v deskových hrách, propojování lidí a budování sociální sítě, ve které se klienti stávají přátelé a přátelé obchodními partnery. Krom toho nevím, kde jinde můžete zavřít kancelář na celé léto a s rodinou odjet po výletech (a jste stále mezi stejnými přáteli s rodinami).