Seznámení s našimi akcionáři - Ondřej Pavlica

Seznámení s našimi akcionáři - Ondřej Pavlica

Kdy a jak jsi začal ve finančním oboru?

V roce 2010 jsem byl při studiu vysoké školy osloven svým kamarádem, který v té době pracoval pro německou makléřskou společnost OVB. Myšlenka práce finančního poradce mi dávala větší smysl než obvyklé manuální brigády. Zároveň jsem v ní viděl příležitost zdokonalit se v jednání s lidmi a navíc mě v obecné rovině zajímala oblast financí.

Proč Assetio?

Protože jsem po letech nabírání cenných zkušeností v cizích firmách chtěl realizovat budování vlastní firmy a vlastního odkazu. Na Assetiu je skvělé, že je tvořeno jedněmi z nejzkušenějších lidí v oboru finančního poradenství. Lidmi, kteří se nebojí vystoupit ze své komfortní zóny a budovat něco nového v oboru, který je považován spíše za silně konzervativní. Díky konceptu, který jsme vytvořili, každý z našich kolegů využívá nejmodernější aplikace, které usnadňují práci a jsou současně velkým benefitem pro klienta. Důležitým aspektem spolupráce s Assetiem je i skutečnost, že klientský kmen je aktivem poradce a nikoliv společnosti. Každý z nás tedy s každým novým klientem buduje svůj odkaz, který může časem předat dále, čímž se hodně lišíme od většiny konkurence a ocení to zejména ten, kdo chce zajistit nejen sebe, ale i svou rodinu.

Co tě baví?

Mimo práce je mou největší vášní běh v horách, slézání ledovcových masivů a poznávání turisticky neobvyklých světových zákoutí.