Seznámení s našimi akcionáři – Ondřej Slaba

Seznámení s našimi akcionáři – Ondřej Slaba

Kdy a jak jsi začal ve finančním oboru?

Začal jsem na jaře roku 2008, jako klient přes dosavadního kolegu a parťáka Michala Petraška. V té době jsem si hledal cestu, kam se budu profilovat pracovně dál, jelikož maturitu z ekonomie jsem nechtěl nechat jen tak ležet ladem a stále mě to k ní táhlo. Potřeboval jsem jen najít ten správný obor. Přes léto 2008 jsem se připravoval na zkoušky ČNB, a od září jsem začal pomalu pronikat do současného oboru.

Proč Assetio?

V době, kdy přišla nabídka, se sešlo více faktorů, na základě kterých jsem se rozhodl udělat tento krok a přestoupit pod Assetio. Mým hlavním důvodem bylo posunutí se kupředu, díky informacím a vzdělávání. V té době jsem byl ve fázi zabředávání a stagnace. Proto Assetio obecně vnímám jako obrovský prostor pro svůj rozvoj a hlavně spolupráci s kolegy, kteří mají mnohonásobně delší praxi v oboru než já.

Co tě baví?

V práci mě baví rozmanitost a nejednotvárnost. Jako jeden z mála lidí v ČR se o víkendu těším na pondělí a co celý týden v práci přinese. Velmi důležitým faktorem a důvodem proč vlastně i tuto práci dělám je moje rodina a vše kolem ní, dává mi obrovskou energii a smysl života. Posledních pár let jsme s rodinou společně propadli kempování, takže se vždy těším, jak budu moct všechny sbalit do obytného vozu a vyrazit do přírody.